Real Madrid şi Chlelsea ar fi ajuns la un acord pentru transferul portarului Thibaut Courtois la campioana Europei, a anunţat presa spaniolă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit acesteia, Real va plăti grupării engleze o suma între 35 şi 40 de milioane de euro pentru jucătorul care mai are contract până în 2019 cu Chelsea. În vârstă de 26 de ani, belgianul va semna o înţelegere pe patru sezoane cu clubul madrilen.

Thibaut Courtois a fost desemnat cel mai bun portar al Cupei Mondiale din Rusia. El şi-a început cariera la Genk, înainte de a fi transferat de Chelsea, în iulie 2011. 

În timpul contractului cu gruparea de pe Stamford Bridge, portarul a fost împrumutat trei sezoane la rivala din Madrid a Realului, Atletico.

Real Madrid mai doreşte un jucător belgian de la Chelsea, pe mijlocaşul Eden Hazard. Şi acesta s-a remarcat cu naţionala belgiană la CM, unde a ocupat locul al treilea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.