Presa italiană a scris că trecerea atacantului George Puşcaş de la Inter Milano la Palermo se poate realiza marţi şi va pune capăt unei veritabile telenovele pe piaţa transferurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Tuttosport, Palermo a acceptat să pluseze atât la suma de transfer, stabilită iniţial la trei milioane de euro, cât şi la salariul jucătorului, care era tentat de o ofertă din partea clubului Hellas Verona, dispus să-i plătească 500.000 de euro pe sezon.

Patronul lui Palermo, Maurizio Zamparini, îl doreşte foarte mult pe Puşcaş în echipă, dar nu era de acord să-i ofere jucătorului un salariu de Serie A.

"Am oferit trei milioane de euro celor de la Inter pentru el. Nu suntem însă dispuşi să ruinăm clubul cu salarii de Serie A", a afirmat Zamparini.

Puşcaş nu ar mai vrea în Serie B, dar echipele care îl doresc cel mai mult sunt din liga a doua italiană. În afară de Palermo, Hellas Verona, care a retrogradat sezonul trecut, este foarte interesată de transferul românului.

George Puşcaş a sosit la Inter, în 2013, de la Liberty Oradea. Atacantul de 22 de ani mai are contract cu Inter până în 2020, dar gruparea milaneză doreşte să-l vândă în această vară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.