Reprezentanţii mass-media au boicotat, joi, conferinţa de presă a echipei din Ligue 1 Brest, după ce unuia dintre jurnalişti i s-a interzis accesul în sală, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ziariştii au ales să nu mai participe la conferinţa de presă din solidatitate cu un reporter al France Bleu Breizh Izel.

“Un membru al stafului nu l-a lăsat pe un jurnalist să intre. Este de neînţeles. Trebuie să avem posibilitatea să ne facem treaba”, a declarat Gurvan Musset, director al France Bleu Breizh Izel.

Potrivit France Bleu, tensiunile dintre club şi postul de radio au început după ce radioul a dezvăluit existenţa unui focar de coronavirus după o petrecere a Brest Bretagne Handball. Copreşedinţii echipei Brest, Denis şi Gerard Le Saint, sunt şi proprietarii clubului de handbal feminin.

În august, France Bleu a renunţat să mai transmită meciurile echipei Brest, denunţând piedicile puse de club. De atunci, postul de radio nu a transmis nici ştiri de la conferinţele de presă dinaintea meciurilor, cu excepţia celei dinaintea confruntării cu PSG, din august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.