Clubul Wolverhampton a anunţat, marţi, cu doar trei zile înainte de startul noului sezon de Premier League, că s-a despărţit de tehnicianul Julen Lopetegui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Wolves şi Julen Lopetegui au ajuns la un acord pentru a se despărţi, punând capăt celor nouă luni de activitate ale spaniolului în calitate de antrenor principal la club. Lopetegui s-a alăturat lui Wolves în noiembrie şi a condus cu succes clubul spre menţinerea în Premier League, însă antrenorul principal şi clubul au recunoscut şi acceptat diferenţele de opinie cu privire la anumite aspecte şi au convenit că o încetare amiabilă a contractului său era cea mai bună soluţie pentru toate părţile”, se arată pe site-ul grupării.

Lopetegui le-a mulţumit tuturor celor cu care a colaborat la Wolverhampton. “Le urez tuturor celor de la acest club mult noroc pe viitor şi le mulţumesc pentru oportunitatea acordată la momentul respectiv de a prelua conducerea acestui club minunat. A fost o onoare să mă bucur de această aventură avându-i alături zi de zi pe Matt Hobbs, Matt Wild, şefa departamentului de asistenţă pentru jucători, Lisa Hollis, şi pe fiecare angajat al clubului, cărora doresc să le mulţumesc pentru sprijinul şi ajutorul acordat în fiecare moment. De asemenea, bineînţeles, vreau să le mulţumesc jucătorilor, care au dat întotdeauna maximul pentru a ne atinge obiectivele şi, mai ales, fanilor care m-au făcut să mă simt ca unul dintre ei încă din primul moment şi care au fost întotdeauna extraordinari cu mine, cu staful meu şi cu familia mea", a declarat tehnicianul.

Sezonul de Premier League va începe vineri, cu meciul Burnley – Manchester City. Wolverhampton va juca în prima etapă luni, 14 august, în deplasare, cu Manchester United.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.