Echipa engleză Tottenham Hotspur a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, gruparea Burnley, în etapa a 37-a din Premier League. Radu Drăguşin a intrat la londonezi în repriza secundă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jacob Bruun Larsen a deschis scorul pentru Burnley, pe London Stadium, oaspeţii având nevoie de victorie pentru a mai putea spera la salvarea de la retrogradare. Tottenham a egalat repede, prin fundaşul Pedro Porro, din pasa lui Brennan Johnson, şi la pauză a fost scor egal, 1-1. Ange Postecoglou a efectuat modificări şi l-a introdus în joc pe Radu Drăguşin, în minutul 72, iar zece minute mai târziu Micky van de Ven a înscris golul victoriei pentru Tottenham, din pasa lui James Maddison. Londonezii s-au impus cu 2-1 – prima victorie după patru înfrângeri consecutive, şi sunt pe locul 5, cu 63 de puncte. Burnley este deja retrogradată, alături de Sheffield, cu 24 de puncte care o plasează pe locul 19.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 37-a, din Premier League:

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Fulham – Manchester City 0-4 (Gvardiol 13, 71, Foden 59, Julian Alvarez 90+6 penalti);

Bournemouth – Brentford 1-2 (Solanke 89 / Mbeumo 86, Wissa 90+5);

Everton – Sheffield United 1-0 (Doucoure 31);

Newcastle – Brighton 1-1 (Longstaff 45+5 / Veltman 18);

Tottenham – Burnley 2-1 (Porro 32, van de Ven 82 / Bruun Larsen 25);

West Ham United – Luton Town 3-1 (Ward-Prowse 54, Soucek 65, Earthy 76 / Sambi Lokonga 6);

Wolverhampton – Crystal Palace 1-3 (Cunha 66 / Olise 26, Mateta 28, Eze 73).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.