Drumul tricolorilor spre Euro 2024 se încheie în luna noiembrie, cu un meci cu Elveţia, pe Arena Naţională, partidă la finalul căreia s-ar putea sărbători calificarea la turneul final, notează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Biletele pentru meciul cu Elveţia vor fi disponibile online, începând de luni, 23 octombrie, ora 12:00, pe site-ul bilete.frf.ro, dar şi în aplicaţia Fan Arena by FRF.

Preţurile biletelor:

35 lei – Peluze

60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roşu

Copiii au acces gratuit în cele două tribune

Ca urmare a prezenţei numeroase a copiilor pe Arena Naţională, la meciul cu Andorra, în semn de mulţumire pentru atmosfera creată de copii şi comportamentul acestora, Federaţia Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezenţa a cel puţin unui copil şi se pot comanda maximum 5 bilete, precizează FRF.

Biletele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 5 noiembrie 2023.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.