Reprezentativele Spaniei şi Italiei au obţinut victorii în meciurile disputate, miercuri, în preliminariile europene ale Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spania a învins în depplasare Kosovo, scor 2-0, în grupa B, golurile fiind marcate de Fornals ’32 şi Torres ’88. În aceeaşi grupă, Grecia s-a impus cu 2-1 în faţa Suediei.

În grupa C, Italia a câştigat acasă în faţa Lituaniei, scor 5-0. Au marcat Kean ’11, ’29, Utkus ’14 (autogol0, Raspadori ’24 şi Di Lorenzo ’54. În aceeaşi grupă, Irlanda de Nord a remizat cu Elveţia, scor 0-0.

În grupele E şi I, Albania a învins cu 5-9 San Marino, Ungaria s-a impus cu 2-1 în faţa Andorrei, Belgia a învins Belarus cu 1-0, Ţara Galilor a remizat cu Estonia, scor 0-0, şi Polonia a terminat la egalitate cu Anglia, scor 1-1 (goluri Szymanski ‘90+2 / Kane ’72).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.