ISU Cluj a precizat, joi seară, că suporterul care a avut nevoie de o intervenţie medicală de urgenţă la meciul CFR Cluj – Slavia Praga, din Conference League, este un bărbat de aproximativ 60 de ani care a intrat în stop cardio-respirator.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fanul a fost resuscitat şi transportat la institutul inimii.

“Un echipaj SMURD, care asigura măsuri specifice pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca, a fost solicitat să acorde asistenţă medicală de urgenţă unui bărbat care a intrat în stop cardio-respirator, în timp ce asista la meciul de fotbal ce s-a desfăşurat în această seară.

Câteva persoane cu pregătire medicală ce se aflau în apropierea bărbatului, în vârstă de aproximativ 60 de ani, au început manevrele de resuscitare de bază, până la sosirea salvatorilor SMURD. Echipajul a preluat imediat aplicarea manevrelor de resuscitare şi a început suportul vital avansat pentru victimă. Din fericire, acestea au reuşit să readucă semnalele vitale pentru bărbat fiind transportat la institutul inimii pentru îngrijiri de specialitate. Acesta era conştient şi cooperant în momentul predării”, a menţionat ISU Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.