Fostul arbitru Adrian Porumboiu l-a criticat pe tehnicianul CSU Craiova, Devis Mangia, despre care a spus că este cel mai slab antrenor italian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu nu am văzut antrenor italian mai slab ca acest Mangia. Este un simulacru de antrenor. Cum să joci cu trei fundaşi centrali când echipele adverse nu joacă cu niciun vârf? Trebuie să ai probeleme... Se vede că a antrenat numai la nivel de copii şi juniori. La ce să ţii trei fundaşi centrali care au aceleaşi calităţi sau mai bune spus lipsă de calităţi? Toţi trei sunt rigizi, pasează greoi, nu ies cu mingea la picior. Toţi trei la un loc nu egalează valoarea lui Petre Deselnicu. Antrenor modest, dacă mi-l recomanda cineva şi-l angajam, mai mult de 50 de secunde nu-l ţineam. Face progrese la limba engleză, se antrenează la limba engleză, poate urmează vreun contract în vreo ţară arabă. E modest, modest, modest. Neagoe, având şcoala lui Piţurcă, l-a făcut zob fără un vârf de atac. Au avut încă cinci ocazii. Craiova nu are nicio şansă la titlu, e sparring-partner cu asemenea evoluţii şi cu asemenea sistem de joc. Dacă Rotaru l-ar aduce pe Piţurcă ar face un lucru extraordinar şi dinspre Craiova s-ar vedea o altă rază de speranţă şi de lumină", a declarat Porumboiu, la Pro X.

Formaţia CS Universitatea Craiova a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), de echipa Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în etapa a doua a Ligii I. CSU Craiova este pe ultimul loc în Liga I, cu un punct, după două etape.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.