Portarul Tunisiei, Mouez Hassen, nu va mai evolua la Cupa Mondială, după ce a suferit o accidentare la umăr în meciul cu Anglia, a anunţat staful medical al reprezentativei africane, citata de Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 23 de ani, Hassen este jucătorul formaţiei Nice, el fiind împrumutat la Southampton şi Chateauroux în ultimul an şi jumătate.

El va pleca din Rusia în Franţa, unde va urma un tratament medical.

Reprezentativa Angliei a învins, luni, cu scorul de 2-1, selecţionata Tunisiei, într-un meci din Grupa G a Cupei Mondiale din Rusia, disputat la Volgograd. Ambele goluri ale englezilor au fost marcate de Harry Kane.

Kane a deschis scorul în minutul 11, trimiţând în plasă mingea respinsă de Hassan la o lovitură cu capul a lui Stones. Tot Kane a stabilit scorul final, 2-1, în minutul 90+1, cu o lovitură cu capul, după un corner. Pentru Tunisia a înscris Sassi, în minutul 35, dintr-un penalti acordat pentru un fault al lui Walker la Ben Youssef.

Hassen a ieşit de pe teren în minutul 15, fiind înlocuit de Ben Mustapha.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.