Portarul Alberto Cobrea a semnat un contract pe doi ani CSM Politehnica iaşi, a anunţat gruparea moldoveană, pe Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 27 de ani, Cobrea a mai evoluat la CS Mioveni, Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, FC Dinamo şi FC Botoşani.

"Am semnat cu Poli deoarece cei din conducerea actuală mi-au demonstrat că mă doresc cu adevărat. Chiar dacă aveam vreo urmă de îndoială înainte de a semna, după ce m-am întâlnit cu noul patron al echipei şi mi-a prezentat proiectul şi modul în care se doreşte să evolueze lucrurile, m-au convins în totalitate. Sper că şi cu aportul fanilor să ne îndeplinim obiectivele şi să ne clasăm cât mai sus în clasament", a declarat noul jucător al Politehnicii.
Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Gruparea ieşeană i-a mai transferat în această pazuă competiţională pe olandezul Moussa Sanoh de la Crawley Town, pe Laurenţiu Rus de la CFR Cluj, pe Patrik Petre de la FC Dinamo şi pe spaniolul Adrià Gallego de la Atlético Saguntino.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.