Vicecampioana la polo CSM Oradea a anunţat, luni, despărţirea pe cale amiabilă de antrenorul Dorin Costrăş, care a pregătit echipa în ultimele cinci sezoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fost jucător la Crişul Oradea, echipă alături de care a devenit campion naţional la României în 1985 şi 1986, Costrăş a antrenat echipa de seniori a CSM Oradea în două mandate. Primul a fost între 2013 şi 2015, iar al doilea, între 2017 şi 2022.

Costrăş a acumulat o bogată experienţă în postură de antrenor în Spania, acolo unde a lucrat la cluburi precum Sabadell, Mediterrani, Mallorca şi Mataro, după ce şi-a încheiat cariera de jucător la Barceloneta.

Cu CSM Oradea, ca antrenor, Dorin Costrăş a câştigat Cupa României şi a jucat cinci finale ale Superligii Naţionale, iar la nivel european s-a calificat în semifinalele LEN EuroCup.

”Conducerea CSM Oradea îi transmite mulţumiri domnului Costrăş pentru activitatea depusă şi aportul avut la parcursul echipei de polo pe apă în ultimii ani. De asemenea, îi transmite mult succes în continuarea activităţii profesionale, dar şi în plan personal. Cu certitudine Dorin Costrăş rămâne un om deosebit de valoros şi preţuit în cadrul clubului. Managementul echipei de polo urmează să stabilească strategia pentru sezoanele următoare”, a transmis CSM Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.