Impresarul Anamaria Prodan a făcut, în luna februarie, o plângere prealabilă pentru ameninţare împotriva soţului său, Laurenţiu Reghecampf, Poliţia Ilfov precizând că nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu. Prodan a primit un formular pentru a cere instanţei un ordin de protecţie, dar într-un final a făcut cerere pentru retragerea plângerii prealabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis, duminică, precizări legate de informaţiile apărute în spaţiul public, referitor la două plângeri care ar fi fost depuse de Anamaria Prodan împotriva soţului său, cei doi fiind implicaţi într-un conflict, în urmă cu două zilel, la Snagov.
 
Astfel, Poliţia a arătat că în 23 decembrie 2021, la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov a fost înregistrată o plângere prealabilă a lui Prodan, formulată prin avocat ales, depusă anterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea şi înaintată la Poliţia Staţiunii Snagov, prin care ea a sesizat aspecte privind comiterea infracţiunii de furt de către soţul ei.
 
Cauza a fost declinată, prin unitatea de parchet competentă, la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, pentru efectuarea de cercetări.
 
În 21 februarie a.c., Anamaria Prodan a depus la sediul Poliţiei Staţiunii Snagov o plângere penală prealabilă prin care îl reclama pe soţul său pentru ameninţare.
 
”În cadrul activităţilor specifice efectuate, poliţiştii i-au aplicat persoanei vătămate formularul de evaluare a riscului, însă, în cauză, nu a rezultat existenţa riscului iminent, context în care nu au fost întrunite condiţiile pentru emiterea ordinului de protecţie provizoriu, conform legislaţiei în vigoare. Persoanei vătămate i-a fost înmânat formularul de cerere privind emiterea ordinului de protecţie, pentru a-l depune la instanţa de judecată, în cazul în care va considera că este necesar şi oportun. Facem precizarea că în această cauză, persoana vătămată a fost citată procedural de 3 ori, la primele 2 citaţii aceasta comunicând prin avocat că, din diferite motive, nu se poate prezenta, iar în cazul celei de-a treia citaţie, persoana vătămată a trimis o cerere de retragere a plângerii prealabile formulată anterior împotriva soţului său”, a precizat Poliţia Ilfov.
 
În consecinţă, dosarul penal a fost înaintat unităţii de parchet competente, cu propuneri procedurale.

Impresarul Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au prezentat la Poliţia Snagov, vineri seară, acuzându-se reciproc de agresiune. După audieri, poliţiştii au emis două ordine provizorii de protecţie şi au deschis trei dosare penale.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.