Atacantul Carlton Morris, de la Luton Town, a raportat un presupus comentariu rasist din partea publicului în timpul meciului din Premier League disputat marţi pe terenul echipei Sheffield United, a anunţat clubul său Incidentul este investigat în prezent de poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jucătorul a raportat acel comentariu oficialilor meciului în conformitate cu protocoalele Premier League, a adăugat Luton, potrivit Reuters.

"Chestiunea a fost preluată imediat atât de Sheffield United, cât şi de poliţia din South Yorkshire, care investighează în prezent", a precizat Luton într-un comunicat. "Am dori să mulţumim atât oficialilor de la Sheffield United, cât şi poliţiei pentru acţiunile lor rapide în gestionarea incidentului".

Premier League a condamnat incidentul într-un mesaj pe reţelele de socializare.

"Rasismul nu îşi are locul în jocul nostru sau oriunde în societate şi încurajăm pe oricine aude sau vede discriminare să o raporteze pentru a se putea lua măsuri", a precizat liga pe X.

"Vom oferi tot sprijinul nostru lui Carlton Morris şi Luton Town FC, şi vom continua să colaborăm cu cluburile şi autorităţile pentru a ne asigura că stadioanele noastre sunt un mediu incluziv şi primitor pentru toţi."

Luton Town a câştigat cu 3-2 meciul cu Sheffield United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.