Poliţia britanică a deschis o anchetă după incidentele de la meciul Everton - Olympique Lyon, disputat, joi, în Liga Europa, partidă la care jucătorii celor două echipe s-au încăierat în spatele terenului, iar un fan cu un copil în braţe l-a lovit la cap pe portarul oaspeţilor, Anthony Lopes, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În minutul 64, la scorul de 0-1, după un corner executat de gazde, căpitanul lui Everton, Ashley Williams, l-a împins cu un gest nesportiv pe portarul Lopes, care încerca să reţină o minge în apropierea linie de fund a terenului. Imediat a izbucnit o altercaţie între fotbaliştii celor două echipei, iar "meleul" format astfel a ajuns în bariera de reclame din spatele terenului. Din peluză, un fan cu un copil în braţe i-a tars o palmă peste cap lui Lopes.

Spiritele au fost calmate după intervenţie stafurilor formaţiilor.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Everton l-a identificat pe suporterul agresor şi i-a interzis pe viaţă accesul la meciurile formaţiei antrenate de Ronald Koeman. Totodată, gruparea engleză a sesizat poliţia din Merseyside, care a deschis o anchetă.

Olympique Lyon a câştigat cu scorul de 2-1 meciul de pe Goodison Park, contând pentru etapa a treia a Grupei E a Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.