Mijlocaşul Ionuţ Cioinac a semnat cu Politehnica Timişoara un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire a înţelegerii pentru încă un sezon, a anunţat clubul din Liga II.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mijlocaşul Ionuţ Cioinac a semnat cu Politehnica Timişoara un contract valabil până în vară, cu opţiune de prelungire a înţelegerii pentru încă un sezon.

Ionuţ Adrian Cioinac s-a născut pe 14 ianuarie 1991, la Craiova. A crescut la ŞF „Gică Popescu”, de unde a fost transferat la Dunărea Galaţi. A mai jucat de-a lungul carierei la Fortuna Poiana Câmpina, ASA Tg. Mureş, Dinamo, Farul Constanţa, Unirea Tărlungeni, Univ. Craiova II, Pandurii Tg. Jiu, ACSM Politehnica Iaşi, Petrolul Ploieşti şi Turris Turnu-Măgurele. Cu cea din urmă a fost aproape de promovare în sezonul trecut iar în prima parte a campionatului 2020-21 al Ligii 2 a marcat un gol în zece apariţii pentru teleormăneni. Mijlocaş central defensiv de meserie, Cioinac poate evolua şi în centrul apărării. Are şi o vastă experienţă la nivelul Ligii I, unde a înregistrat 77 de apariţii, majoritatea în tricoul Politehnicii Iaşi, formaţie pentru care a şi marcat de două ori la nivelul primului eşalon.

"Mă bucur că am ajuns la o echipă de tradiţie. Îmi doresc să pun umărul la readucerea Politehnicii în Liga I. Sincer să fiu, când am fost sunat nu m-am gândit decât la faptul că echipa vrea promovarea, este pe un loc bun în clasament şi avem şanse bune să ne îndeplinim obiectivul. Am avut şi alte oferte din eşalonul secund, dar am ales Politehnica pentru motivele pe care le-am precizat… Sper să realizez lucruri frumoase la Timişoara”, a declarat Ionuţ Adrian Cioinac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.