Formaţia Poli Timişoara a terminat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), cu echipa CSM Poli Iaşi, într-un meci din etapa a zecea a play-out-ului şi a părăsit locul de baraj pentru rămânerea în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul prin Bole, în minutul 42, gazdele reuşind egalarea prin Fucek, în minutul 48.

0-1: Grahovac a degajat un balon, Golubovici i-a pasat lui Bole şi acesta a deschis scorul cu un şut în forţă de la 18 metri.

1-1: Străuţ a primit un balon în partea dreaptă, a trecut de un adversar, a centrat în mijlocul careului şi Fucek a restabilit egalitatea cu un şut plasat de la 9 metri.

Poli Timişoara: Straton - Străuţ, Cânu, Şeroni, Novak (Neagu '62) - Poparadu (Mailat '11), Artean - Fucek, Croitoru, Bărbuţ - Pedro Henrique (Drăghici '72). Antrenor: Ionuţ Popa.

CSM Poli Iaşi: Grahovac - Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Sato - Răuţă, Stenio (Ciucur '58), Bosoi, Ştefănescu (Panţîru '54) - Bole (Cristea '75) - Golubovici. Antrenor: Eugen Neagoe.

Cartonaşe galbene: Frăsinescu '7, Răuţă '34, Voicu '51, Sato '72, Panţîru '82.

Arbitri: Radu Petrescu (central) - Octavian Şovre, Bogdan Gheorghe (asistenţi) - Florin Ovidiu Mazilu (rezervă).

Observatori: Zoltan Szekely, Romolus Gabor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.