Formaţia Poli Timişoara a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), formaţia ASA Târgu Mureş, într-un meci din etapa a XIII-a, penultima a play-out-ului Ligii I, dar rămâne pe loc de baraj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golurile învingătorilor au fost marcate de Popovici '3, '17 şi Mailat '59, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Nicoliţă, în minutul 65.

1-0: Fucek a executat o lovitură liberă din partea dreaptă, apărarea oaspeţilor a respins greşit balonul şi Popovici a deschis scorul cu un şut în forţă de la 23 de metri.

2-0: Soljici a aruncat un balon peste apărarea adversă şi Popovici a înscris cu un lob excelent de la 11 metri lateral dreapta.

3-0: Mailat a primit un balon pe culoar, a pătruns în careu şi l-a învins pe Bolboaşă cu un şut la colţul scurt de la 6 metri lateral dreapta.

3-1: Ferfelea a aruncat un balon peste apărarea gazdelor, Nicoliţă a preluat pe piept şi a marcat cu un şut din prima de la 10 metri.

Poli Timişoara: Curileac - Străuţ, Bocşan, Cînu, Neagu - Artean - Bărbuţ (Mailat '54), Soljici, Fucek, Doman (Croitoru '57) - Popovici (Bîrnoi '76). Antrenor: Ionuţ Popa.

ASA Târgu Mureş: Bolboaşă - Velayos, Tudose, Cherteş, Mendy - Candrea, Petra - Nicoliţă, Petriş (Ferfelea '46), Schieb (Sin '46) - R. Stoica (Balgiu '85). Antrenor: Ionel Ganea.

Cartonaşe galbene: Candrea '13, Ferfelea '65.

Arbitri: Marius Avram (central) - Octavian Şovre, Marius Nicoară (asistenţi) - George Rădulescu (rezervă).

Observatori: Patriţiu Abrudan, Paul Mincu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.