Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi a decis, marţi, să acorde vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului şi echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menţinerea în Liga 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, Consiliul Director a discutat cu atacantul Andrei Cristea, îndepărtat de la echipă, care va rămâne la dispoziţia clubului până la expirarea contractului.

"Consiliul Director al ACSM Politehnica Iaşi s-a întâlnit marţi, 04.05.2021, cu Andrei Cristea, iar în urma discuţiei purtate cu el a hotărât ca jucătorul să rămână la dispoziţia clubului până la expirarea contractului. De asemenea, Consiliul Director îşi cere scuze pentru o formulare nefericită a unuia dintre membrii săi la adresa jucătorului Andrei Cristea! 

Tot marţi, Consiliul Director a hotărât următoarele:
 
-  acordarea unui vot de încredere antrenorului principal Nicolo Napoli, staff-ului şi echipei în vederea îndeplinirii obiectivului: menţinerea în Liga 1;
 - împuternicirea dlui. Bucu Ioan de a semna acte adiţionale la contractele jucătorilor pentru acordarea unei prime de realizare a obiectivului", a anunţat Poli Iaşi.
 

Poli Iaşi este pe ultimul loc în play-out, cu doar 17 puncte, iar miercuri va juca pe teren propriu cu Dinamo, în etapa a VI-a. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.