Mijlocaşul Paul Pogba a declarat, miercuri seară, că ar fi preferat ca Juventus Torino să piardă cu scorul de 5-0 meciul cu Bayern Munchen, în loc să fie învinsă cu 4-2 în prelungiri, după ce a condus cu 2-0 până în minutul 73.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fi preferat să pierdem cu 5-0, decât să fim egalaţi şi apoI învinşi cu 4-2. Este foarte dureros. Bayern este o echipă foarte bună, poate cea mai bună din Europa, dar noi am făcut greşeli cruciale", a declarat Pogba.

Pentru portarul Gianluigi Buffon, şansa are un rol important în fotbal. "Bayern a atacat mult în repriza a doua şi a profitat de ocaziile avute. Este dureros când primeşti gol în ultimul minut, dar sunt mândru de echipa mea", a afirmat portarul torinezilor. 

Formaţia Bayern Munchen s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a trecut, pe teren propriu, scor 4-2, în prelungiri, de Juventus Torino, echipă care a condus cu scorul de 2-0 până în minutul 73.

Juventus, finalista de sezonul trecut, a condus Bayern în deplasare până în minutul 73, prin golurile marcate de Pogba (5) şi Cuadrado (28). Pentru Bayern a înscris Lewandowski (73), iar Muller a egalat în minutul 90+1. În prelungiri, Alcantara (108) şi Coman (110) au rezolvat victoria nemţilor şi implicit calificarea în sferturi. În tur, la Torino, scorul a fost egal, 2-2.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.