FIFA a anunţat că autorul golului victoriei Franţei în meciul cu Australia, scor 2-1, din etapa I a Grupei C a Cupei Mondiale, nu a fost francezul Paul Pogba, ci a fost un autogol al fundaşului australian Aziz Behich.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Francezii au marcat cu noroc golul victoriei, în minutul 81, când Pogba a şutat, iar Behich a devitat balonul, care s-a dus în transversală şi apoi a căzut dincolo de linia porţii lui Ryan. Golul a fost confirmat de tehnologia pe linia porţii (Goal Line Technology). 

Astfel, Behich a înscris al doilea autogol al actualei ediţia a Cupei Mondiale, după marconaul Bouhaddouz, în partida cu Iran.

Reprezentativa Franţei a învins, sâmbătă, la Kazan, cu scorul de 2-1 (0-0), selecţionata Australiei, în prima etapă a Grupei C a Cupei Mondiale de fotbal.

Au marcat: Griezmann '58 (p) Behich '81 (a) / Jedinak '62 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.