Tehnicianul Ilie Poenaru a anunţat, joi, că în urmă cu puţin timp a fost reziliat contractul său cu Gaz Metan Mediaş, el menţionând că echipa va fi condusă de pe bancă la meciul cu Dinamo de Marin Dună, care a făcut parte din staful său.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Rămânerea mea acolo nu mai conta, nu mai avea niciun rost. Nu mai puteam să ajut cu absolut nimic. Nu mai puteam ajuta. Rezilierea a fost făcută acum, în jurul prânzului, după antrenament. Marin Dună şi Alex Petcu, preparatorul fizic, sunt în autocar şi vor fi pe bancă. A fost rezilierea pe cale amiabilă. Am renunţat la bani. Am primit nişte bani, dar am şi renunţat. Nu cu lacrimi a fost despărţirea, dar a fost emoţionant. Deocamdată am nevoie de o săptămână-două să mă liniştesc puţin”, a spus Poenaru la Digi Sport

Ilie Poenaru a avut astăzi o discuţie cu conducerea clubului Gaz Metan Mediaş, la capătul căreia declarase că va părăsi gruparea ardeleană.

Clubul Gaz Metan Mediaş se confruntă cu grave probleme financiare, iar opt jucători şi-au reziliat contractele. Trei dintre aceştia, Vlad Morar, Răzvan Grădinaru şi Gabriel de Moura, au semnat cu Dinamo, rivală a medieşenilor în lupta pentru evitarea retrogradării.

Meciul Dinamo - Gaz Metan Mediaş va avea loc, vineri, de la ora 19.55, în etapa a XXVII-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.