Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Ilie Poenaru, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu CFR Cluj, scor 1-2, că a ajuns la capătul răbdării din cauza problemelor financiare de la club şi că nu mai poate să-i ţină pe jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am primit un gol nemeritat. Este un rezultat nemeritat. Un egal îl  meritam cu prisosinţă. Sunt mândru de aceşti jucători. Într-o situaţie ca a noastră nu ştiu ce echipe ar putea să reacţioneze aşa. I-am felicitat pentru ce au făcut în această seară. Jucătorii au ajuns la saturaţie, nimeni nu le spune nimi,c nu spune care este exact situaţia, ce vom face. Jucătorii nu mai vor să mai stea. Nu pot să-i mai ţin. Au probleme destul de grave acasă, n-au bani, sunt împrumutaţi. În oraşul Mediaş sunt bani. Nu se vrea. Şi cu asta basta. Am ajuns la capătul răbdării. Eu vreau să-mi fac munca, dar s-ar putea ca în două zile să nu mai am cu cine. Numai antrenor să nu fii, numai în situaţia mea şi în postura mea să nu fii în acest moment. Este o incertitudine totală. Vom vedea zilele următoatre ce se va întâmpla şi ce decizie vom lua”, a spus Poenaru la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Clujenii veneau după patru remize consecutive şi au marcat ultimul gol în minutul 90+4. Au înscris Petrila ’33 şi Neguţ ‘90+4 pentru CFR Cluj, respectiv Filip ’64 pentru Gaz Metan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.