Persoane neidentificate au vandalizat poarta reşedinţei vicepreşedintelui clubului Manchester United, Ed Woodward, a fost vandalizată, informează lesoir.be.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vicepreşedintele clubului Manchester United, Ed Woodward, trece printr-o perioadă turbulentă. Criticat pentru implicarea clubului în proiectul Super League, bancherul englez a anunţat, săptămâna trecută, că va demisiona la sfârşitul anului. Dar răul a fost făcut şi suporterii şi-au exprimat furia faţă de el.

Sky Sports a scris că locuinţa lui Woodward a fost vizată, joia trecută, de persoane mascate. Acest grup a deteriorat poarta de intrare în reşedinţă, care era goală în momentul incidentului.

Tot joi, în jur de 20 de suporteri ai clubului au intrat în centrul de antrenament pentru a protesta faţă de proprietarii Joel şi Avram Glazer.

Şase cluburi din Anglia, Manchester City, Liverpool, Manchester United, Arsenal, Tottenham şi Chelsea, unul din Italia, Inter Milano, şi unul din Spania, Atletico Madrid, au renunţat oficial la Superliga europeană, la 48 de ore de la anunţul înfiinţării. AC Milan a dat un comunicat ambiguu, din care ar reieşi că şi gruparea "rossonerro" iese din proiect. Dintre fondatori, au mai rămas ferme trei grupări, Juventus, Real Madrid şi FC Barcelona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.