Pirelli a colorat în roz marcajele pneurilor de compoziţie ultrasoft (de culoare violet de obicei) ce vor fi folosite la Marele Premiu de Formula 1 al SUA de la Austin, pentru a se alătura fundaţiei Susan G. Komen, care luptă împotriva cancerului la sân, informează motorsport.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pirelli susţine această iniţiativă cheie, folosind pneurile sale pentru a trimite un mesaj de impact. Este un simbol al solidarităţii şi angajamentului, dar şi o puternică readucere aminte a importanţei acestei cauze. Aşa că, în acest week-end, asigură-te că gândeşti roz", se arată într-un comunicat al companiei italiene.

Susan G. Komen este cea mai mare fundaţie din SUA cu activitate de conştientizare a pericolului pe care îl reprezintă cancerul la sân, reuşind să strângă aproape un miliard de dolari, din 1982. Astăzi, Susan G. Komen este prezentă în 60 de ţări.

Maree Premiu de Fomula 1 al SUA se va desfăşura de vineri până duminică, la Austin (Texas). Cursa este duminică, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.