Fostul selecţioner Victor Piţurcă a declarat că nu mai doreşte să aibă de-a face cu patronul FC Steaua, Gigi Becali, după ce acesta l-a turnat în dosarul valiza, proces în urma căruia tehnicianul s-a ales cu o condamnare cu suspendare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A venit înaintea meciului cu Olanda - că mi-a adus şi ghinion, că am pierdut, şi a zis <te rog frumos să nu mă respingi că râde lumea de mine>. Am vorbit cu el. Din momentul ăla, a mai fost o emisiune şi a zis el de mine că bine mi-au făcut jucătorii sau nu ştiu ce. Nu am mai vorbit cu el din momentul ăla decât în perioada în care i-am luat pe Sânmărtean şi pe Szukala. Şi atunci am vorbit cu el prin intermediul lui Alexandru, nu cu el. Din momentul ăla, acum doi ani de zile, nu am vorbit cu Gigi Becali. M-am mai vâzut o dată la proces, acolo, în sală, când a venit şi a recunoscut că el a făcut ce-a făcut cu valiza, cu nu ştiu ce, de ne-a rezolvat instanţa atunci, mie cu supendare (...) Când eu am plecat de la Steaua am terminat relaţia cu Gigi Becali. Am mai făcut greşeala să semnez precontractul ăla şi apoi m-a turnat fără nicio problemă. A venit şi a recunoscut el ce a făcut. Nu l-a mai interesat de mine, de Teia Sponte, de altceva. Ne-au condamnat ăia ca pe nimic. Şi eu am semnat un precontract, vezi Doamne, că a cumpărat un teren. Eu nu am mai avut tangenţă cu el şi nici nu vreau să mai am. Nu vreau să mai am de-a face cu el! Nu voi mai colabora nicodată cu el", a declarat Piţurcă la Dolce Sport.

Întrebat despre Reghecampf, Piţurcă a replicat: "Nu mă interesează persoana. Nu ştiu cine e. Eu nu vreau să mai aud de acest om. Eram într-o ţară străină şi am refuzat să mai dau mâna cu el."

În 2013, Piţurcă s-a ales cu o condamnare de un an de închisoare cu suspendare în cazul valiza, după ce a declarat procurorilor că banii pe care Becali îi dusese la Cluj - 1,7 milioane de euro - pentru a premia echipa Universitatea dacă învingea pe CFR, în 2008, erau pentru un cumpărarea unui teren.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.