Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat duminică seară, la Digi Sport, că intenţionează să se despartă de campioana en titre, el precizând că are nevoie de o pauză şi că nu a primit ceea ce a cerut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu mai vreau să stau la echipă, că n-avem nicio şansă, după meciul cu Roma vreau să plec. M-am săturat, mă duc. Îmi iau la revedere de la toată lumea. Să vină altcineva să facă faţă. Să mă mai lase şi pe mine în pace, să mă mai odihnesc. Eu vreau ca echipa să se prezinte (la meciul cu FC Argeş), dar cu alt antrenor, eu nu mai vreau. Am o clauză şi dacă nu mai pot să antrenez ce să fac? Să antrenez cu clauza în mână? Nu mai pot face faţă, am cerut mereu arbitraje corecte, jucători şi să mă lase să-mi fac treaba. Arbitraje corecte n-am... Dacă campioana României este arbitrată acasă aşa... “, a spus Petrescu.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a noua a Ligii I.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Deaconu ’27 şi Cardoso ’60. Pentru CFR Cluj a înscris Ciobotariu, în minutul 90+2. În minutul 68, un gol al clujenilor a fost anulat pentru ofsaid.

Pentru CFR Cluj urmează, joi, partida din deplasare cu AS Roma, din grupa A a Ligii Europa, iar apoi clujenii au programat meciul din Liga I cu FC Argeş, în deplasare, la 8 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.