Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Poli Iaşi, scor 3-1, că formaţia sa ar fi trebuit să înscrie mai multe goluri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“O partidă bună a noastră, am controlat-o în totalitate. Am avut multe alte ocazii, păcat că nu le-am fructificat. Ne făceam meciul mult mai uşor. Trebuia să marcăm de mai multe ori. Ăsta trebuie să fie un semnal de alarmă pentru noi. A fost un meci pe care ni l-am făcut noi oarecum greu”, a spus Petrea la Digi Sport.

Anton Petrea a vorbit şi despre confruntarea următoare a FCSB: “Toate jocurile sunt grele, chiar şi meciul din această seară. Le-am transmis jucătorilor să nu credem meciul câştigat dinainte. La fel şi cu Dinamo, un meci de tradiţie. Trebuie să ne capacităm, să ne refacem până la jocul cu ei şi să câştigăm”.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Au marcat Tănase ’26, Moruţan ’67 şi Oct. Popescu ‘89 pentru FCSB, respectiv Popadiuc ’51 pentru Poli Iaşi.

În etapa următoare, FCSB va întâlni echipa Dinamo, miercuri, de la ora 20.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.