Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat, vineri, că formaţia sa trebuie să îşi asigure cât mai rapid victoria la meciul din acest weekend cu Poli Iaşi, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sper ca terenul să fie foarte bun mâine, să nu mai avem parte de surprize neplăcute. Întâlnim o echipă care se luptă să se salveze de la retrogradare, vor veni şi vom încerca să se închidă foarte bine, să ne blocheze şi să speculeze orice situaţie de contraatac. Noi trebuie să fim concentraţi sută la sută pe toată durata partidei şi să decidem meciul cât mai repede posibil. Ambiţia jucătorilor de la Iaşi va fi destul de mare, se aşteaptă probabil noul antrenor, vor să-i dovedească noului antrenor că sunt jucători de valoare şi cred că vor fi foarte motivaţi”, a spus Petrea.

În ceea ce îl priveşte pe Dennis Man, care urmează să semneze cu Parma, tehnicianul a afirmat că speră ca acesta să aibă multe reuşite. “În momentul în care un jucător care a fost decisiv în multe momente pentur noi se poate spune că e o pierdere. În schimb mă bucur pentru el, pentru pasul important din cariera lui. Îi doresc să fie sănătos şi să aibă reuşite cât mai multe într-un campionat puternic. Faptul că s-a vândut pe o sumă destul de mare spune ceva despre valoarea jucătorilor noştri. Mai avem jucători valoroşi care pot pleca pe sume destul de bune în Europa, în campionate puternice. Ce îi transmit lui Man? Multă sănătate şi să fie aşa cum îl ştiu eu şi cu siguranţă se va impune”.

Echipa FCSB va întâlni, sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 20.15, formaţia Poli Iaşi, în etapa a XX-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.