Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat duminică seară, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 1-0, că formaţia sa nu a avut luciditatea necesară în atac.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“N-am reuşit să creem foarte multe situaţii de gol, adversarii s-au închis foarte bine, au fost agresivi şi foarte periculoşi pe contraatac. Jucătorii n-au avut o mobilitate foarte bună în jumătatea adversă, poate din cauza asta au lipsit ocaziile. N-am avut luciditatea necesară în atac. Cred că echipele se închid mult mai bine acum împotriva noastră. Ne bazăm mult pe Tănase, sper ca şi ceilalţi jucători să se ridice la nivelul pe care ni-l dorim”, a spus Petrea la Digi Sport.

De cealaltă parte, Mihai Teja a declarat că formaţia sa nu a meritat să fie învinsă printr-un gol marcat pe finalul jocului. “Dezamăgiţi, să pierzi în ultimul minut şi mai ales de maniera cum am făcut-o noi... Nu meritam să pierdem niciodată astfel. Îi felicit pe băieţi până în minutul 90. Ne-am relaxat, nu ştiu de ce, şi am primit gol dintr-un şut care nu anunţa nimic. Păcat, puteam să luăm şi trei puncte. Sunt mulţumit în mare, dar trebuie să luăm puncte. Sigur o să jucăm în play-out”, a afirmat Teja.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Florin Tănase, în minutul 90+2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.