Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat, miercuri, după ce echipa lui s-a impus în derbiul cu Rapid în prelungiri, că speră întotdeauna la victorie până în ultimele momente ale jocului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am întâlnit un adversar incomod, care ne-a pus ceva probleme. Am început bine jocul, am marcat, după care ne-am retras un pic şi i-am permis adversarului să aibă posesie şi să vină puţin periculos peste noi. A fost echilibrat, fără situaţii de poartă, până spre final, când s-a încins atmosfera. Important este că am reuşit să câştigăm şi mă bucur că echipa a crezut până la final, aşa cum s-a întâmplat şi în meciurile trecute. Numai în pielea noastră, pe margine, să nu fiţi! Mă gândesc tot timpul la victorie, sper până în ultimul moment al jocului că putem câştiga. Puteam să primim gol, la 1-1 am avut o situaţie, cu şutul acela de la jumătatea terenului, care, dacă era pe poartă, era gol şi cine ştie dacă mai reuşeam să revenim. În general, sunt optimist până la finalul jocului că putem câştiga. Ianis Stoica a intrat bine, am discuţii cu el, îi spun tot timpul că are calitate foarte bună şi să plece în spatele fundaşilor adverşi, are şi tehnică bună şi mă bucur că a intrat foarte bine şi a decis scorul final. Schimbarea lui Budescu a fost normală, jocul nu mai funcţiona ca în prima parte a primei reprize şi a trebuit să schimbăm, să aducem puţină viteză pentru acţiunile de atac. Budescu trebuie să joace bine, să dea cât mai multe pase utile colegilor lui şi, dacă se poate să marcheze, să şi marcheze. Nu îmi doresc ceva anume de la un jucător, nu joacă un jucător, avem o echipă şi trebuie să se încadreze în sistemul de joc. (n.r. - despre criticile patronului pentur Budescu şi Keşeru) Nu sunt afectaţi, sunt jucători cu experienţă, jucători rutinaţi care au multe meciuri disputate, atât în campionatul românesc, cât şi în străinătate, nu cred că sunt afectaţi de anumite critici sau anumite discuţii care se fac în jurul lor. Îşi văd de treabă, se pregătesc bine şi atâta tot. Tănase e un jucător important pentru noi, e căpitanul echipei, mă bucură faptul că reuşeşte să marcheze şi uşor, uşor începe să-şi revină la forma din sezonul trecut. Vom vedea dacă se va materializa presupusul transfer. Până atunci ne folosim de el şi să ne ajute cât mai mult. Sperăm să câştigăm şi la Sepsi şi să termnăm anul fericiţi", a declarat Petrea, la microfonul televiziunilor care transmit Liga I.

FCSB a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), pe FC Rapid, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii 1 Casa Pariurilor. Giuleştenii au jucat în inferioritate numerică din minutul 77, după eliminarea lui Junior Morais pentru două cartonaşe galbene. FCSB s-a impus după două goluri înscrise în prelungiri.

Au marcat: Tănase '14, '90+3 (p), Ianis Stoica '90+6 / Săpunaru '45+6 (p).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.