Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat luni seară, după meciul cu Sepsi, scor 1-1, că partida a fost “aprig” disputată şi că arbitrajul a fost unul bun, el menţionând că la pauză a încercat să aplaneze conflictul dintre Leo Grozavu şi Valentin Creţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci foarte aprig disputat. Am început un pic cam ezitant, apoi ne-am mai organizat. Per total, rezultatul e echitabil. Terenul nu cred că ne-a avantajat, eram obişnuiţi cu altă suprafaţă de joc. În tensiunea meciului am zis de penalti, dar chiar nu ştiu. Consider că a fost un arbitraj bun, avem arbitri destul de buni în România. La pauză se iscase un conflict între Creţu şi domnul Grozavu şi am intervenit şi am încercat să aplanez acel presupus conflict. Cu puţin mai multă atenţie din partea noastră poate aveam mai multe puncte, dar ţinând cont de situaţie, de pandemie, e bine şi aşa. La anul va fi o luptă acerbă. Va fi un campionat foarte disputat”, a spus Petrea.

Formaţia FCSB a remizat, luni seară, la Mogoşoaia, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an.

Au marcat Iulian Cristea ’30 pentru FCSB şi Boubacar Fofana ‘37 pentru Sepsi.

La pauză, tehnicianul Leo Grozavu a fost eliminat de centralul Horaţiu Feşnic după o dispută cu Valentin Creţu, de la FCSB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.