Petra Kvitova din Cehia, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu scorul de 7-5, 1-6, 6-3, pe americanca Jennifer Brady, locul 117 WTA, venită din calificări, în optimile de finală ale turneuluid e la Dubai. Pe arena centrală urmează partida Simona Halep, locul 2 WTA - Lesia Ţurenko (Ucraina), locul 23 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kvitova s-a impus după un meci care a durat două ore şi 12 minute. În sferturi, ea va evolua cu câştigătoarea întâlnirii Viktoria Kuzmova (Slovacia), locul 46 WTA - Sofia Kenin (SUA), locul 37. 

Marţi, Petra Kvitova a trecut tot greu, cu scorul de 6-7 (3), 6-4, 6-4, de compatrioata ei, Katerina Siniakova, locul 44 WTA, după două ore şi 34 de minute de joc.

Sportiva din Cehia nu este pe partea de tablou a Simonei Halep, cap de serie numărul 3, astfel că ele se pot întâlni doar în finală.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.