Presa engleză scrie despre faptul că persoanele cu vârsta peste 70 de ani ar putea să fie interzise pe stadioanele din Premier League, ca o măsură de a lupta împoriva extinderii cazurilor de infectare cu coronavirus, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele peste 70 de ani reprezinta categoria cea mai vulnerabilă în situaţiile de infectare cu coronavirus, majoritatea deceselor provenind din rândul acestora.

Dacă măsura va fi aplicat strict, antrenorul Roy Hodgson, 72 de ani, ar putea să nu mai poată lua loc pe banca echipei Crystal Palace la meciuri.

De asemenea, fostul manager al echipei Manchester United Alex Ferguson, 78 ani, nu ar mai putea asista la partidele de pe Old Trafford.

În Marea Britanie sunt înregistrate 164 de îmbolnăviri cu coronavirus şi două decese.

O reunire de urgenţă la care vor participa reprezentanţi ai guvernului, ai autorităţilor fotbalistice şi ai deţinătorilor drepturilor TV este programată, luni, pe această temă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.