Glasgow Rangers a obţinut, joi, calificarea în grupele Ligii Europa pentru prima dată din 2010 şi după ce a dat faliment şi a fost reînscrisă în campionat, în liga a IV-a. Formaţia antrenată de Steven Gerrard a reuşit o remiză în deplasare, scor 1-1, cu FC Ufa, echipa rusă la care joacă fostul dinamovist Ionuţ Nedelcearu, după ce a rămas în nouă jucători în mintul 66 (eliminaţi Morelos '37 şi Flanagam).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oaspeţii au deschis scorul în mintul 9, prin Ejaria, gazdele egalând prin Sisuev în minutul 32.

Deşi a avut aproximativ 30 de minute avantaj de "dublă" superioritate numerică, FC Ufa, cu Nedelcearu pe teren tot meciul, nu a mai înscris, iar Glasgow Rangers s-a calificat în turul următor, după ce s-a impus în meciul tur, cu 1-0.

Glasgow Rangers, cea mai titrată echipă din fotbalul scoţian, a revenit în prima ligă, în vara anului 2016, după ce a fost retrogradată în divizia a patra în 2012, din cauza problemelor financiare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.