Antrenorii pe Johansson şi Adrian Vasile au fost înlocuiţi cu Kim Rasmussen la conducerea tehnică a naţionalei feminine de handbal din Muntenegru, cu puţin timp înainte de Campioantul European din Danemarca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rasmussen va fi ajutat la naţionala muntenegreană de fosta handbalistă Bojana Popovici şi de Gojko Vucinici.

Adrian Vasile, care pregăteşte şi echipa CSM Bucureşti, a postat următorul mesaj pe Facbook după ce federaţia din Muntenegru a anunţat schimbările: "Mulţumesc Muntenegru!!!  Trei ani pe care mi-i voi reaminti că fiind o experienţă impresionantă. Am învăţat enorm în clipele petrecute împreună! Nimeni nu poate crede că viaţă în Balcani e plictisitoare. Să pot lucra cu această echipă şi alături de @perglobe mi-a dat ultimul stimul de care aveam nevoie să pot face următorul pas în carieră! Cu siguranţă, la trecerea timpului, vom avea ce povesti. Poate despre asta este vorba în linii mari."

Fost antrenor al echipei CSM Bucureşti, Rasmussen a antrenat ultima dată în Polonia, pe MKS Lublin.

Per Johansson, ajutat de Adrian Vasile, conduceau naţionala Muntenegrului din 2017.

Muntenegru face parte din Grupa A a turneului final al CE-2020, alături de Danemarca, Franţa şi Slovenia. Competiţia este programată să înceapă la 3 decembrie.

România face parte din Grupa D, alături de Norvegia, Germania şi Polonia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.