Echipa Benevento a fost obligată să facă drumul dus-întors la Torino (900 de kilometri pe sens) cu autocarul, pentru ultimul meci din Serie A, după ce a retrogradat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Benevento a căzut matematic în Serie B după rezultatul de egalitate, scor 1-1, înregistrat pe teren propriu, împotriva formaţiei Crotone, care a jucat din minutul 24 în zece fotbalişti, în penultima etapă. Într-un meci reprogramat, Torino a câştigat un punct pe terenul formaţiei Lazio (0-0) şi s-a salvat de la retrogradare.

Fanii ultras ai echipei l-au îndemnat pe preşedintele Oreste Vigorito să-i pedepsească pe jucători şi pe antrenorul Pippo Inzaghi refuzând să le plătească biletele de avion de avion şi să-i facă, astfel, să călătorească 12 ore dus cu autocarul. Potrivit Sky Sport Italia, clubul a fost de acord şi echipa a ajuns epuizată la celălalt capăt al ţării pentru jocul cu Torino.

Echipa din sud a reuşit un rezultat de egalitate în partida de duminică seară, 1-1, dar termină campionatul pe locul 18, primul retropgradabil, la patru puncte de Cagliari şi Torino, de pe locurile 16 şi 17. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.