Antrenorul Paulo Sousa, care a demisionat de la conducerea tehnică a naţionalei Poloniei, a anunţat că va pregăt echipa braziliană Flamengo, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu mare mândrie şi satisfacţie voi reprezenta Flamengo, un club de o măreţie incomparabilă”, a spus tehnicianul în vârstă de 51 de ani, într-un videoclip postat pe contul oficial de Twitter al echipei Rio de Janeiro.

"Vreau să câştig titluri cu acest club care are ambiţii mari. Şi noi avem aceleaşi ambiţii”, a adăugat el.

Flamengo, una dintre cele mai populare echipe din Brazilia, căuta un antrenor de la demiterea lui Renato Portaluppi, produsă la sfârşitul lunii noiembrie, după ce echipa a pierdut finala Copa Libertadores cu Palmeiras (1-2 după prelungiri).

În campionat, Flamengo a terminat sezonul 2021 pe locul 2, cu 71 de puncte, după campioana Atletico Mineiro, 84 de puncte.

Fostul internaţional portughez, în vârstă de 51 de ani, a mai antrenat formaţiile Queens Park Rangers, Swansea City, Leicester City, Videoton, Maccabi Tel Aviv, FC Basel, Fiorentina, Tianjin Quanjian şi Bordeaux.

Paulo Sousa se afla la conducerea naţionalei Poloniei din data de 21 ianuarie şi avea contract pe doi ani. În ciuda faptului că a obţinut calificarea echipei la barajul pentru turneul final al Cupei Mondiale din Qatar, Sousa a plecat cu scandal din Polonia şi va trebui să plătească despăgurbiri pentru rezilierea contractului.

Bilanţul său la echipa Poloniei este de şase victorii, patru remize şi cinci înfrângeri.

Polonia va disputa barajul pentru Cupa Mondială din 2022 împotriva Rusiei cu un nou selecţioner.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.