Tehnicianul echipei AS Roma, Paulo Fonseca, a declarat joi seară, după meciul cu CFR Cluj, că formaţia sa a făcut un joc foarte bun, ceea ce a dus la scorul de 5-0, însă nu a fost foarte uşor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Astăzi mi-a plăcut totul. Dacă te uiţi la rezultat, ar putea părea că a fost un meci uşor, dar Clujul până acum a avut rezultate bune în Liga Europa. Am făcut un joc foarte bun şi atunci când joci astfel totul este perfect. Suntem la al treilea meci consecutiv fără gol primit, am fost foarte buni în apărare. Schimbăm jucătorii, dar nu şi atitudinea, iar acest lucru este foarte important”, a spus Fonseca, potrivit Gazzetta dello Sport.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0 (3-0), de echipa AS Roma, într-un meci din etapa a treia a grupei A a Ligii Europa. Au marcat Mkhitaryan ‘2, Ibanez ’24, Mayoral ’34, ’84 şi Pedro Rodriguez ’89.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.