Jucătorul argentinian al echipei Juventus Paulo Dybala a fost testat negativ pentru noul coronavirus, la peste o lună şi jumătate de la infectare, informează gazzetta.it.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Calvarul jucătorul de 26 de ani a luat sfârşit. Dybala a anunţat la 21 martie că el şi iubita lui au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus, Sars-CoV-2. De atunci, rezultatele testelor efectate de fotbalist au alternat, când negativ, când pozitiv, ceea ce l-a forţat să rămână mai mult timp în izolare.

Acum, ultimele două teste consecutive, obligatorii pentu a determina dacă o persoană s-a vindecat de Covid-19, au ieşit negative şi jucătorul poate relua pregătirea individuală.

"Faţa mea spune tot, sunt în sfârşit vindecat de Covid-19", a scris el pe Instagram.

 

Trei jucători de la Juventus au fost infestaţi cu noul coronavirus, Dybala, Matuidi şi Rugani, dar argentinianul s-a vindecat cel mai greu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.