Portarul Paula Ungureanu, de la CSM Bucureşti, s-a clasat pe primul loc în Top 5 săptămânal al EHF, după meciurile din Liga Campionilor, campioana României remizând, pe teren propriu, cu Larvik HK, în prima partidă din grupa principală 2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Paula Ungureanu a reuşit 10 intervenţii în total, din care două de la 7 metri, în meciul cu Larvik HK, scor 26-26, iar EHF a anunţat, luni, topul celor mai bune cinci performanţe ale portarilor în această primă etapă din grupele principale.

Paula Ungureanu ocupă primul loc cu o dublă paradă reuşită în minutul 25 al partidei cu Larvik, la scorul de 10-10. Celelalte patru locuri din Top 5 sunt ocupate, în ordine descrescătoare, de Kari Grimsbo (Gyor), Sabine Englert (FCM), Marta Batinovici (Buducnost) şi Marina Rajcici (Metz).

O altă performanţă a unei handbaliste tricolore în meciurile din prima etapă a grupelor principale este cea a căpitanului naţionalei României, Cristina Neagu, care a marcat 10 goluri în meciul echipei sale, Buducnost, cu Vardar HK, pierdut însă cu scorul de 28-31.

După prima etapă din grupele principale ale Ligii Campionilor, CSM Bucureşti ocupă locul 5 în grupa 2 (3 puncte), iar Buducnost se află pe 3 în grupa 1 (6 puncte).

Primele patru clasate în grupele principale se vor califica în faza sferturilor de finală, care se vor juca în dublă manşă eliminatorie, între 7-16 aprilie, pentru ”biletele” din Final Four, programat la Budapesta, în 13-14 mai.

În 2016, CSM Bucureşti a câştigat Liga Campionilor, fiind condusă atunci de antrenorul danez Kim Rasmussen, care a preluat ulterior naţionala Ungariei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.