Mijlocaşul francez al echipei Juventus Torino, Paul Pogba, a fost suspendat patru ani pentru încălcarea regulamentului antidoping, a anunţat joi presa italiană, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sky Sport Italia şi La Repubblica au relatat că solicitarea procurorului sportiv de suspendare a fotbalistului pe o perioadă de patru ani a fost aprobată.

Pogba a fost suspendat provizoriu de tribunalul naţional antidoping din Italia (NADO Italia) în septembrie, după ce a fost depistat pozitiv la testosteron.

Testul, făcut după victoria cu 3-0 a lui Juve în deschiderea sezonului din Serie A, cu Udinese, la 20 august, a detectat testosteronul, un hormon care creşte rezistenţa sportivilor.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a fost rezervă neutilizată în acel meci.

Testul antidoping pozitiv al lui Pogba a fost confirmat de o contraexpertiză efectuată pe o a doua mostră, în octombrie.

Juventus nu a comentat cazul, dar o sursă a confirmat că gruparea a fost notificată cu privire la decizia de suspendare pe patru ani a sportivului şi va evalua următorii paşi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.