Paul Gascoigne a participat, sâmbătă, la un meci amical înainte de deschiderea oficială a noului stadion al echipei Tottenham, care va avea loc, miercuri, la partida cu echipa Crystal Palace, din Premier League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acest al doilea meci înainte de deschiderea oficială a noului stadion şi a permis fanilor de la Spurs să revadă foste glorii ale clubului.

Paul Gascoigne, care a jucat doar câteva minute în partea secundă, a primit ovaţiile celor 45.000 de spectatori prezenţi.

Fostul mijlocaş englez, dar şi alte legende precum Robbie Keane, Jürgen Klinsmann sau David Ginola au pierdut, scor 4-5, contrac unei echipe formate din jucători de la Inter Milanp, condusă de Jose Mourinho şi în care au evoluat printre alţi Julio Cesar, Javier Zanetti sau Laurent Blanc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.