Portarul Marc-Andre ter Stegen şi jucătorii Gerard Pique, Clement Lenglet şi Frenkie de Jong au semnat noi contracte cu FC Barcelona, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pique şi-a prelungit contractul până în iunie 2024, iar clauza de reziliere a fost stabilită la 500 de milioane de euro. Contractul său se va baza pe atingerea unui anumit număr de meciuri jucate, după sezonul 2021/2022. Pique va avea 37 de ani la finalul noului contract.

Şi Ter Stegen are o clauză de reziliere de 500 de milioane de euro, în timp ce data de încheiere a înţelegerii este iunie 2025.

Lenglet şi De Jong au semnat contracte până în 2026. În cazul lui Lenglet, clauza de reziliere este de 300 de milioane de euro, în timp ce clauza lui De Jong este de 400 de milioane de euro.

"Aceste acorduri au fost încheiate după săptămâni de negocieri şi includ o ajustare temporară a salariilor din cauza circumstanţelor actuale provocate de criza Covid-19 ", se arată într-un comunicat al FC Barcelona, publicat la o oră după victoria catalanilor, cu 5-1, în meciul cu Ferencvaros, din Liga Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.