Parchetul anticorupţie din Spania anchetează achiziţii suspecte de bunuri imobiliare făcute de patru arbitri din LaLiga, susţine El Debate, potrivit RMC Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Procurorii i-ar avea în vizor pe Carlos Clos Gomez, Santiago Jaime Latre, Alejandro Hernandez Hernandez şi Jose Maria Sanchez Martinez. Concluziile anchetei ar putea fi ataşate dosarului Negreira.

Anchetatorii au fost alertaţi de achiziţii de numeroase bunuri scumpe, în numerar şi fără împrumut bancar, în perioada 2013-2022. De exemplu, unul dintre arbitri este suspectat că a cumpărat şapte proprietăţi în valoare totală de peste un milion de euro.

Cei patru arbitri au condus fiecare cel puţin 150 de meciuri din LaLiga. Carlos Clos Gomez (50 de ani) şi Santiago Jaime Latre (43 de ani) nu mai sunt în activitate. Primul a fost arbitru internaţional şi a arbitrat, între altele, Supercupa Spaniei în 2012 (FC Barcelona – Real Madrid). Alejandro Hernandez Hernandez (40 de aani) şi Jose Maria Sanchez Martinez (39 de ani) încă sunt în activitate. Ei au arbitrat în acest sezon în Liga Campionilor şi în Liga Europa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.