Clubul Crystal Palace a anunţat, duminică, pe site-ul oficial, că noul antrenor al echipei este Patrick Vieira.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Francezul a semnat un contract pe trei sezoane.

“Sunt încântat că Patrick a acceptat să se alăture Crystal Palace ca antrenorul nostru, după ce a învăţat cu succes meseria la City Group şi a avut parcursuri pozitive la New York City şi apoi la Nice. Abia aştept să lucrez cu Patrick şi cu Dougie pentru a aduce figuri noi care să ne ajute să avem un sezon de succes”, a declarat preşedintele clubului, Steve Parish.

Vieira s-a declarat şi el încântat de noul contract. “Este un proiect atractiv pentru mine. Am vorbit mult cu preşedintele şi cu directorul sportiv despre planurile lor pentru tot clubul, inclusiv pentru academie. Clubul are o bază fantastică, după mulţi ani în Premier League, şi sper că putem aduce şi mai multe îmbunătăţiri şi să ducem în continuare echipa înainte”, a spus antrenorul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.