Fundaşul francez Patrice Evra va părăsi gruparea West Ham United la finalul acestui sezon, la 30 iunie, a anunţat, joi, clubul englez.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evra, în vârstă de 37 de ani, a jucat cinci meciuri la West Ham, unde a venit în februarie.

La 10 noiembrie 2017, Evra a fost suspendat de UEFA din toate competiţiile europene până la 30 iunie 2018 şi amendat cu 10.000 de euro, pentru că a lovit un suporter la un meci din Liga Europa. După această decizie, clubul Olympique Marseille i-a reziliat contractul jucătorului francez.

Patrice Evra a lovit un suporter în timpul încălzirii dinaintea meciului din deplasare cu Vitoria Guimaraes, din Liga Europa. Evra a fost insultat de fanii propriei echipe de la începutul încălzirii, astfel că la un moment dat s-a apropiat de ei pentru a discuta. Însă situaţia a degenerat şi Evra a reacţionat cu o lovitură în stilul celor văzute în artele marţiale, cu piciorul la nivelul capului unui fan. Internaţionalul francez era rezervă la meciul din 2 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.