Pascal Chimbonda, fost campion mondial cu Franţa, în 2006, va antrena echipa engleză Skelsmersdale United, din liga a 9-a, a anunţat duminică fostul fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clubul pe care urmează să îl antreneze Pascal Chimbonda (44 de ani) este situat în nordul Angliei, la aproximativ douăzeci de kilometri de Liverpool şi a fost înfiinţat în urmă cu 141 de ani. Skelsmersdale United nu a jucat decât în diviziile inferioare ale Angliei, reuşind să ajungă doar până în liga a şasea.

„Este o mare onoare să antrenez un club cu o istorie atât de importantă precum Skelmersdale. Aceasta este o oportunitate extraordinară. Îmi voi concentra eforturile pe condiţia fizică a jucătorilor pentru ca aceştia să poată depune în timpul meciurilor effort maxim şi să atingă intensitatea pe care o aştept de la ei”, a declarat Chimbonda, care se află la prima experienţă ca antrenor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.