Parteneriatul dintre marca Alfa Romeo şi echipa de Formula 1 Sauber, început în 2018, a fost prelungit pentru mai mulţi ani, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alfa Romeo şi echipa elveţiană şi-au extins parteneriatul "pe mai mulţi ani, cu evaluări anuale", potrivit unui comunicat de presă, publicat miercuri.

"Extinderea parteneriatului dintre Sauber Motosport şi Alfa Romeo arată dorinţa ambelor părţi de a continua să progreseze împreună pe spre vârful grilei, într-o manieră complet integrată, cu scopul de a contura un viitor frumos pentru echipă şi marcă”, se mai arată în comunicat.

Producătorul italian de automobile a devenit sponsor al echipei Sauber în 2018, iar echipa a fost redenumită Alfa Romeo Sauber F1 Team, în cadrul unui "acord tehnic şi comercial multianual". Din 2019, echipa de numeşte Alfa Romeo Racing.

În 2021, după nouă etape din 23, team-ul ocupă locul opt din zece în clasamentul constructorilor şi monoposturile sunt pilotate de finlandezul Kimi Raikkonen (locul 15) şi italianul Antonio Giovinazzi (locul 16).

Deţinută în trecut de grupul Fiat-Chrysler, compania Alfa Romeo face parte acum din consorţiul Stellantis, la care acţionari sunt Fiat-Chrysler şi PSA Group, ultimul având în portofoliu mărcile Peugeot, Citroen şi Opel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.