Tehnicianul echipei Universitatea Craiova, Corneliu Papură, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că speră ca jucătorii săi să se ridice la nivelul adversarei CFR Cluj la ultimul meci din acest an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Un meci împotriva unei echipe cu jucători foarte experimentaţi, campioana României, ne aşteaptă un meci dificil, sperăm să ne ridicăm la nivelul adversarei noastre, să facem un meci bun şi să câştigăm. Important e să intrăm cu un moral bun şi să dăm totul pe teren ca să putem câştiga. Vom vedea cât orgoliu vom avea în momentul în care vom intra pe teren. Sper să se întâmple lucrul acesta şi să fim la fel de agresivi ca echipa adversă. Abordăm fiecare meci în funcţie de adversar, sperăm să găsesc formula ideală de echipă şi o abordare bună pentru a câştiga”, a spus Papură.

El a precizat că nu este normal ce s-a întâmplat la partida precedentă, cu FCSB, unde echipa sa a picat în a doua repriză: “Trebuie să trecem peste tot cât mai repede, pentru că avem un meci de disputat. Să putem să se concentrăm pentru următorul. Am revăzut, am analizat, am trecut peste, golul doi ne-a turnat plumb în picioare, dar şi evoluţia noastră nu a fost ceea ce vrem. Nu este normal să cazi aşa, 30 de minute pur şi simplu să fii blackout. Vom analiza. Sper să găsim cauza pentru a putea remedia”.

Universitatea Craiova va întâlni echipa CFR Cluj, marţi, în deplasare, de la ora 21.00, în etapa a XV-a a Ligii I, ultima din acest an. În etapa a XIV, Universitatea Craiova a fost învinsă acasă de FCSB, scor 0-2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.